Cursuri de practică și teorie a culorilor la Colonia Pictorilor

2 minute de citit
- Publicitate -

Centrul de Artă Contemporană Colonia Pictorilor are plăcerea de a vă invita să explorați universul fascinant al culorilor prin cursurile noastre de și teorie a culorilor. Începând cu 25 septembrie 2024 aveți oportunitatea de a dezvolta abilități artistice esențiale într-un mediu creativ și inspirator, în pavilionul Mihai Olos.

🔺MODUL I – pentru adulți
⏰Miercuri: 15:00 – 18:00 (începând cu 25 septembrie)
⏰Joi:15:00 – 18:00
🗓️Perioadă: 25 septembrie – 17 octombrie 2024
Acest modul este perfect pentru adulții care doresc să învețe tehnici avansate de pictură, să înțeleagă teoria culorilor și să-și exprime creativitatea într-un mod profesional. Veți explora combinații cromatice, tehnici de aplicare a culorilor și multe altele, într-un cadru care încurajează dezvoltarea artistică personală.

🔺MODUL I – pentru copii
⏰Vineri: 16:00 – 18:00
🗓️Perioadă: 27 septembrie – 18 octombrie 2024
Pentru cei mici, cursurile sunt concepute pentru a stimula imaginația și a dezvolta abilități artistice de bază. Copiii vor învăța să recunoască și să aplice culorile, să creeze lucrări originale și să-și exprime sentimentele prin artă. Atelierele sunt interactive și adaptate pentru a fi distractive și educative, oferind un mediu sigur și stimulativ pentru tinerii artiști.
Pentru informații și înscrieri, vă rugăm să ne contactați:

Telefon: 0362 803 225
✉️E-mail: coloniapictorilor@gmail.com

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut