Traian Rareș Tuș, Andrei Cupșa și Antonio Alexandru Savolszki – cetățeni de onoare ai municipiului Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Traian Rareș Tuș, Andrei Cupșa și Antonio Alexandru Savolszki sunt noii și cei mai tineri cetățeni de onoare ai orașului Baia Mare.

Decizia a fost luată astăzi în ședința de Consiliu Local, care și-a acordat votul pentru cei trei tineri.

”Traian Rareș Tuș, Andrei Cupșa și Antonio Alexandru Savolszki, sunt onorat să vă mulțumesc din suflet, în numele întregii comunități, pentru rezultatele remarcabile și modul excepțional prin care ați promovat imaginea și valorile municipiului Baia Mare în România și peste hotare! Sunt mândru și sunt sigur că și voi, băimărenii, sunteți mândri că suntem reprezentați în lumea largă de oameni dedicați, tineri care nu doar că au atins, dar au depășit așteptările tuturor și au demonstrat că vârsta nu este un împediment în îndeplinirea visurilor.

Prin rezultatele deosebite pe care le-au atins în domeniul educației, al tehnologiei informației, toată munca și curajul lor de a face un pas în față, Traian Rareș Tuș și Antonio Alexandru Savolszki au o contribuție, pe care nimeni nu o poate contesta, la creșterea prestigiului municipiului Baia Mare. Îi răsplătim, așadar, cu cea mai înaltă distincție pe care o putem oferi la nivel de municipiu.

Când vorbim despre tineri extraordinari, care generează valoare comunității noastre, nu putem să îl omitem pe Andrei Cupșa. Este un tânăr care nu a beneficiat de multe dintre plusurile cu care fiecare dintre noi pornim în viață și pe care de cele mai multe ori nu le apreciem. Un tănăr pe care sindromul down nu l-a oprit niciodată din calea sa. Ba mai mult, prin sport, prin proiectele culturale și educaționale în care se implică 100%, a devenit un model de inspirație și determinare pentru întreaga comunitate, dar și un adevărat promotor al incluziunii sociale în Baia Mare”, a declarat primarul ales al municipiului Baia Mare,  Doru Ioan Dăncuș.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut