Asociația Club Sportiv Dr. Brown’s a organizat impecabil evenimentul ”Maramureș Hill Climb Challenge 2024”

3 minute de citit
- Publicitate -
Final de săptămână electrizant la Maramureș Hill Climb Challenge 2024, etapă în Campionatul Național de Viteză în Coastă, respectiv Trofeul Național Masters de Viteză în Coastă, încheiată cu victoria aceluiași Jerome France, care își păstrează și titlul de „King Off The Hill”.
Pilotând monopostul Nova Np01, Jerome a mai doborât încă o dată recordul pe traseul de pe Pasul Gutâi, drumul care leagă municipiul Baia Mare de Maramureșul istoric.
Al doilea timp în clasamentul Open a fost obținut de Elias Julian Răduță care a pilotat pentru prima oară un prototip Wolf.
Pe a treia treaptă a podiumului s-a urcat Emil Ghinea cu a sa Norma M20F Evo.
​În cadrul Trofeului Național Masters, clasamentul a fost următorul: la Categoria I Alexandru Pițigoi cu Porsche 992 GT3 Cup, urmat de Horațiu Ionescu Cristea cu Porsche 991 GT3 MR și Radu Benea cu Ferrari 488 Challenge Evo.
La categoria II pe primul loc a fost Jerome France, urmat de Emil Ghinea pe locul II și Octavian Ciovică pe locul III care a pilotat un Radical SR8.
​Câștigătorii etapei a VIII-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă au fost: La categoria I: Sorin Huțanu cu Audi RS3 LMS TCR, urmat de Bogdan Duma – Mitsubishi Lancer Evo și Bogdan Toma cu Porsche 718 Clubsport GT4. La categoria II s-a impus Elias Julian Răduță, urmat de Dragoș Savloschi care a pilotat un Ligier JS 51 Evo.
MARAMUREȘ HILL CLIMB CHALLENGE 2024 a fost organizat de Asociația Club Sportiv Dr. Brown’s cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș, în colaborare cu Primăria municipiului Baia Mare, Primăria orașului Baia Sprie, Asociația Xtreme Adventure, A24, MXG Motorsport, ISU „George Pop de Băsești” Maramureș, IJJ „Pintea Viteazu” Maramureș, Serviciul Rutier din cadrul IPJ Maramureș, Poliția Baia Sprie, SAJ Maramureș, Salvamont Maramureș, Serviciul de Ajutor Maltez Maramureș, CNADNR – SDN Baia Mare, a sponsorilor Atmosferica, Construrom, Corporation Construct, Hotel Restaurant Romanița, Hotel Restaurant Lostrița, Autoland, Revolution Residence, ParkerStore – PH Technique, Vivo Baia Mare, Carpatina, Pensiunea Black Mountain, Restaurant La Pălincie , EDS Electric, Restaurant Centro, Brutăria Baia Sprie, Restaurant Casa Crișan, Urbis SA, Azzarro Sting, Emagrafic, Sfara Tours, Complex Turistic Șuior, SafetyCar.ro, Neo design, Ceconi, Inside media, Cricova.
Partener Media : MaramureșOnline.ro
Partener de mobilitate: BMW Group West Motors Baia Mare
Eveniment recomandat de MaramuresOnline.ro
​Clasamentele pentru toate categoriile, pot fi accesate în următorul link:

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut