Centrul Rivulus Pueris: Tabără de vară pentru copiii din Municipiul Baia Mare

1 minute de citit
- Publicitate -

Natură, aventură și cunoaștere. Aceasta a fost deviza ultimei săptămâni de tabăra organizată de către centrul Rivulus Pueris din subordinea Direcției de Asistență Socială Baia Mare.

”Natura a fost prietenul nostru de nădejde în aceste zile în care am învățat tehnici de supraviețuire, de orientare și multe jocuri. Casa olarului a fost locul unde am descoperit fascinați minunile pe care omul le poate face din lut, am plimbat și călărit căluți la un centru de echitație, ne-am dat cu tiroliana și am tras cu arcul.

Am gătit pâine de casă în cuptor alături de senioare la Muzeul Satului, ne-am întors în timp la Muzeul de Istorie și am descoperit secretele galaxiei la Planetariu. Am văzut cum se fac cărțile la o tipografie, iar apoi la librăria Cărturești am intrat în lumea poveștilor.

De asemenea, am țesut, am dansat și am descoperit că dinții noștri au nevoie de o atenție deosebită pentru un zâmbet sănătos. Ne-am urcat și în mașina poliției pentru a „speria” infractorii și a învăța tehnici de siguranță. Totul s-a încheiat ca de obicei cu o distracție la gonflabile și multă voie bună”, precizează DAS Baia Mare.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut