Gheorghe Șimon, deputat PSD MM: ” Partidul Social Democrat are peste 50%, adunând toate municipiile-reședință de județ și municipiile din România”

1 minute de citit
- Publicitate -

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat s-a reunit, vineri, 14 iunie 2024, la Sâmbăta de Sus. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că în urma analizei rezultatelor alegerilor locale concluzia este că PSD a câștigat, obținând peste 50% din municipiile reședință de județ, municipiile și consiliile județene din țară.

”Este un scor care ne obligă și, cel mai greu de gestionat în politică sunt victoriile, nu înfrângerile. Înfrângerile, cel puțin în interiorul Partidului Social Democrat, se gestionează foarte ușor: conducerea pleacă! Gestionarea cea mai grea este în momentul în care am obținut victoria”, a declarat Gheorghe Șimon, deputat PSD Maramureș.

Faptul că am câștigat Baia Mare pentru prima dată, este rezultatul unei munci susținute a partidului, a alegerii unui candidat potrivit și datorită campaniei pozitive pe care am dus-o. Faptul că președintele Gabriel Zetea a câștigat Consiliul Județean cred că nu miră pe nimeni, era un meci câștigat încă de la încălzire”, a mai declarat Gheorghe Șimon.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut