Cu Ia pe bicicletă în Baia Mare

1 minute de citit
- Publicitate -

”Cu Ia pe bicicletă” se va desfășura și în acest an în orașul Baia Mare, în 24 iunie, de la ora 17:00. Pornirea va avea loc din fața Muzeului de Etnografie.

”De Sânziene, în 24 iunie, zi declarată și „Ziua Universală a Iei” i-ați ia și bicicleta și hai cu Ansamblul Folcloric Național Transilvania să faci parte și tu din alaiul bicicliștilor folcloriști! De Ziua Universală a Iei poartă cu drag o Ie pe bicicletă!

Traseul: Punct de întâlnire în fața Muzeului de Etnografie – Câmpia Tineretului, Stația de autobus Victoriei, Buclă, Bd. Independenției, Bd. Republicii – Palatul de Justiție, Policlinica Sf. Maria, Bd. Regele Mihai I, Piața Revoluției, Str. 22 Decembrie, Sens giratoriu Piața Izvoare, Str. Horia, Strada Crișan, Piața Păcii, Str. Gheorghe Șincai, Podul Viilor, Muzeul Satului Baia Mare.

Începând cu ora 18:00, vă așteptăm, în Muzeul Satului, la spectacol folcloric, cu participarea orchestrei și a corpului de balet ale Ansamblului Folcloric Național Transilvania”. Invitat special: Paula Seling”, precizează Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut