Patru elevi din Baia Mare au obținut Mențiune la concursul de protecție civilă ”Cu viața mea apăr viața”

1 minute de citit
- Publicitate -

Zilele acestea orașul Deva a fost cuprins de energie și tinerețe, peste 120 de copii din toate colțurile țării s-au adunat aici pentru a demonstra că împreună sunt o forță.

Etapa națională a concursului cu tematică de protecție civilă „𝑪𝒖 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 𝒎𝒆𝒂 𝒂𝒑𝒂̆𝒓 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂”, a fost ocazia perfectă pentru a realiza că avem tineri talentați și muncitori care promovează spiritul civic și care sunt pregătiți să ofere ajutor semenilor, în situații de urgență.

”Au fost 4 zile pline de emoție, de răsturnări de situație dar și de distracție. Bunele noastre gazde au pregătit multe activități și surprize, asigurându-se că toată lumea se simte bine. Această experiență extraordinară le-a oferit ocazia copiilor de a-și consolida cunoștințele și deprinderile, dar mai ales de a înnoda prietenii și a cunoaște alți oameni frumoși.

𝑨𝒍𝒆𝒙𝒊𝒂, 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒆𝒊, 𝑪𝒓𝒊𝒔𝒕𝒊𝒂𝒏 și 𝑰𝒂𝒏𝒊𝒔, alături de doamna profesoară 𝑨𝒍𝒊𝒏𝒂 𝑺̦𝒐𝒇𝒊𝒏𝒆𝒕̦𝒊, din cadrul 𝑺̦𝒄𝒐𝒍𝒊𝒊 𝑮𝒊𝒎𝒏𝒂𝒛𝒊𝒂𝒍𝒆 „𝑶𝒄𝒕𝒂𝒗𝒊𝒂𝒏 𝑮𝒐𝒈𝒂” 𝑩𝒂𝒊𝒂 𝑴𝒂𝒓𝒆, au format o echipă cu adevărat solidă. S-au descurcat foarte bine în parcurgerea celor trei probe, reușind să obțină premiul Mențiune. Suntem tare mândri de ei și îi felicităm pentru tot efortul depus!”, arată ISU Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut