„Investiții – sectorul public și privat” – Eveniment AIM, în Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Indiferent dacă sunteți antreprenor, investitor sau specialist în domeniul financiar, acest eveniment vă va oferi informații valoroase și conexiuni esențiale pentru viitorul afacerii dumneavoastră.

De ce să participați?

Radu Mircea Zoicas – Director la Parcuri Industriale Maramureș
Radu va prezenta cele 7 parcuri de specializare inteligentă din Maramureș. Aceste parcuri oferă viitorilor rezidenți oportunități de finanțare nerambursabilă de până la 2,5 milioane pentru dezvoltarea afacerilor, precum și fonduri pentru inovare și cercetare.

Anca Roman – Șef Departament Platforma INNO și Atragerea Investițiilor ( ADR Nord-Vest).
Specialist în atragerea investițiilor și gestionarea fondurilor europene pentru dezvoltarea regională, Anca va clarifica cum putem valorifica eficient resursele financiare disponibile, mai ales fondurile europene și finanțările nerambursabile.

Crymhylde Galos – Director Adjunct Departament Programe Europene și Credite Verzi – Banca Transilvania.
Cu peste 15 ani de experiență in zona de creditare a persoanelor juridice, promovează găsirea de soluții pentru cofinanțarea proiectelor investiționale din surse UE ale clienților, precum și tranziția către o economie verde.

Flavian-Catalin Pah – Co-fondator al Cabat&Pah Investments și antreprenor, consultant de investiții financiare și investitor.
Flavian va vorbi despre independența financiară în antreprenoriat între creșterea afacerii, asociere, listarea la bursă sau exit.

Evenimentul este gratuit!

Evenimentul face parte din proiectul „Prosperitate Regională – Parteneriat pentru Antreprenoriat” și este realizat cu sprijinul financiar al Consiliul Judeţean Maramureş.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut