DR Browns participă la Cupa României de Beach Handball

2 minute de citit
- Publicitate -
2024 va fi unul dintre cei mai importanți ani pentru handbalul pe plajă. Jocurile Olimpice vor servi ca o vitrină pentru acest sport, care va fi prezent ca sport demonstrativ. În 2024, sportul este practicat pe șase continent și programează competiții internaționale majore.
Federația Română de Handbal în parteneriat cu ,,Baia Mare Beach Handball Challenge” organizează Cupa României la Beach Handball.
  • Locația: Centrul Vechi al municipiului Baia Mare
  • Perioada: 14-16 iunie 2024
Sunt invitate toate echipele de Beach Handball din țară, competiția urmând să aibă loc la categoriile de vârstă juniori (2005-2008 sau mai mici) și seniori, atât feminin, cât și masculin
Una din echipele înscrise deja este DR. BROWNS BAIA MARE, echipă ce are în componență inclusiv jucători de lot național.  Echipă completă o găsești aici:  DR. BROWNS BAIA MARE
Participarea echipelor de juniori se face cu jucători legitimați la un club afiliat FRH/AJH/AMH.
Participarea echipelor de seniori se face în numele unui club afiliat FRH/AJH/AMH, în baza cărții de identitate, a listei nominale cu jucători furnizată de club și cu obligativitatea vizei medicale valabile.
În Cupa României de Beach Handball Juniori masculin și feminin au drept de joc sportivii / sportivele născuți între 2005 și 2008, minim 4 sportivi de aceasta vârstă, restul putând fi și mai mici. Aceștia nu pot fi transferați de la o categorie la alta în timpul aceleiași competiții.
În Cupa României la Beach Handball seniori masculin și feminin au drept de joc sportivii / sportivele seniori (minim 6 sportivi seniori, iar pe Raportul de Joc vor fi trecuți maxim 4 sportivi juniori).
Sperăm într-un spectacol de calitate și suntem convinși că publicul va avea oportunitatea să vadă pe nisipul din centrul istoric al municipiului Baia Mare meciuri și jucători de calitate.
MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut