Expoziția „Centrul Artistic Baia Mare în forme, culori și tradiții” poate fi din nou vizitată la Muzeul Județean de Artă

1 minute de citit
- Publicitate -

Expoziția itinerantă de sculptură și pictură intitulată „𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐁𝐚𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞, 𝐜𝐮𝐥𝐨𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢” s-a întors acasă!

”După un periplu de mai bine de 6 luni, la MBS Timișoara și MNTR București, unde s-a bucurat de un succes la public fără precedent, expoziția noastră, conținând 12 lucrări de pictură şi şase lucrări de sculptură semnate de Mihai Olos şi Vida Gheza a revenit la locul ei, la sediul Muzeului de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

Puteți admira din nou 𝐒𝐟𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐁𝐚̆𝐭𝐫𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, monument – simbol al orașului Baia Mare, realizat de binecunoscutul sculptor maramureșean, Vida Gheza. De asemenea, pentru cine nu a avut timp să viziteze expoziția temporară 𝐀𝐫𝐭 𝐒𝐚𝐟𝐚𝐫𝐢 – 𝐆𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 intinerată la Baia Mare, un eveniment de anvergură , care nu trebuie ratat, vă informam că mai puteți admira operele maeștrilor români doar până duminică, 26 mai 2024! Vă asteptăm de marți până duminică, în programul normal de vizitare, între 10-17, ultima intrare 16.30, la sediul muzeului, str. 1 Mai, nr. 8”, – Muzeul Judetean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut