AUR MARAMUREȘ și-a prezentat candidații pentru alegerile din 9 iunie alături de sute de membri și simpatizanți

3 minute de citit
- Publicitate -

Candidații AUR pentru europarlamentare și alegerile locale din 9 iunie au fost prezentați într-un eveniment ce a reunit, în municipiul Baia Mare, sute de membri de partid și simpatizanți din întreg județul.

Cu această ocazie, în prezența unor nume importante din partid, precum Claudiu Târziu, Avram Fițiu, Dimitrie Sturdza, Laura Gherasim, au urcat pe scenă candidații AUR pentru Maramureș: Darius Pop, pentru președinția Consiliului Județean Maramureș, dar și candidații pentru funcțiile de primar din mai multe unități administrativ-teritoriale.

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR și candidat pentru alegerile europarlamentare, le-a transmis maramureșenilor prezenți că ei sunt avangarda mișcării de renaștere națională a cărei expresie politică este Partidul AUR.
”În loc ca Uniunea Europeană să rămână, așa cum au gândit-o fondatorii ei, un spațiu al păcii și al prosperității, un spațiu de conlucrare între națiuni suverane și creștine, astăzi tot mai mult este un soi de suprastat care se vrea cu un guvern unic, o armată unică, o politică externă unică, care să hotărască asupra vieților noastre, asupra sănătății noastre, asupra educației generațiilor noi”, a declarat Claudiu Târziu.

Mulțumindu-le colegilor și maramureșenilor pentru prezență, Darius Pop, candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, a punctat: ”Transmit un mesaj de aici, din Maramureșul lui Bogdan, Maramureșul lui Pintea și al multor alți eroi care ne stau de strajă astăzi. Suntem mulți, suntem puternici, suntem uniți, suntem AUR Maramureș! Unde sunt presa și televiziunile aservite? Unde este Partidul Comasat? Unde sunt hoardele de mercenari care le împart mita electorală la fiecare patru ani? Pentru că la fiecare patru ani, atunci își scot capetele printre oameni, pentru a ne cumpăra din nou viitorul. Uitați-vă bine în jur, pentru că asta este oastea de AUR a Maramureșului! Alături de voi, fraților, în toți acești ani am lucrat, am luptat umăr la umăr pentru ca noi, astăzi, să fim unul dintre cele mai importante județe de unde soarele va răsări pentru schimbarea în România. De aici, de la Maramureș, vom da tonul în toată țara, de aici va porni unitatea, de aici va porni schimbarea în România. Cu toții ne luptăm astăzi cu același balaur cu două capete, un capăt roșu și unul galben. Ăsta este Partidul Comasat, ăsta este balaurul pe care noi, în 9 iunie, îl vom învinge, doar împreună. Așa cum au spus și colegii mei, 5 buletine de vot, 5 degete la mână! Fiecare, separat, este slab, dar împreună formează un pumn, iar cu acest pumn vom zdrobi sistemul și mafioții care au distrus țara în ultimii 34 de ani!”.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut