Au început înscrierile pentru Maratonul Maramureș

2 minute de citit
- Publicitate -
Fii campion pentru campioni și anul acesta! Maraton Maramureș oferă o experienţă incredibilă oricărui alergător care vrea să exploreze o zonă considerată a fi una dintre cele mai frumoase din Maramureș. Dedicat atât participanţilor competitivi cât şi alergătorilor începători, Maraton Maramureș propune în acest an 3 variante de traseu, cu distanțe variabile. 
Pentru alergătorii pasionați, începe aventura montană a anului, în inima Maramureșului. Deja vă puteți înscrie accesând linkul următor: https://maratonmaramures.ro/
Drumul Maramureșului – 15Km
Traseul de alergare și drumeție este deschis tuturor! Pornind din parcul Regina Maria Baia Mare, veți urma traseul pitoresc marcat cu semnul distinctiv până la barajul Firiza. Vă veți bucura de o urcare provocatoare și o coborâre revigorantă, cu o panoramă de neuitat către barajul Firiza și Vârful Igniș.
Semimaraton Simared 21Km
Acest traseu este dedicat celor care caută o provocare de alergare montană. După aceeași urcare inițială ca și Drumul Maramureșului 15K, veți continua cu o urcare spre Piatra Șoimului și o coborâre spre Lacul Bodi Ferneziu, finalizând cu o potecă frumoasă și alergabilă până la finish.
Maratonul Maramureș 42Km
Pentru cei care doresc să-și testeze limitele, maratonul oferă o experiență unică. După traseul comun cu semimaratonul, veți explora o buclă de 21 km prin peisaje de basm, o urcare pe Vârful Igniș și o coborâre spectaculoasă, încheind cu o panoramă liniștitoare la finish.
Înscrieți-vă acum și pregătiți-vă să descoperiți frumusețea Maramureșului în pas de alergare!
Evenimentul va avea loc pe data de 15 iunie 2024 iar concurenții care se înscriu din timp beneficiază de o contribuție de participare redusă.
MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut