Secția de Pompieri Fărcașa se pregătește intens pentru Concursul de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat

1 minute de citit
- Publicitate -
Joi, 4 aprilie 2024, Secția de Pompieri Fărcașa a desfășurat un exercițiu de antrenament în vederea pregătirii pentru Concursul de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat. Echipa, compusă din 6 membri dedicați, este condusă de comandantul secției, care este și conducătorul lotului. Cu multă determinare și abnegație, acești salvatori și-au propus să obțină cele mai bune rezultate în competiție.
La proba de descarcerare din vehicule, echipei i-a fost prezentată o situație dificilă, cu o victimă încarcerată. Cu toată dificultatea operațiunii, salvatorii profesioniști de la Fărcașa au demonstrat o abilitate extraordinară în a gestiona situația, rezolvând-o cu promptitudine și eficiență.
În ceea ce privește proba de acordare a primului ajutor calificat, paramedicii au excelat în misiunea lor, aducând îngrijire rapidă și precisă victimei. Cu abilități și pregătire remarcabile, au dus la îndeplinire cu succes această etapă crucială a exercițiului.
„Dorim mult succes echipei de la Secția de Pompieri Fărcașa la competitiile în care sunt angrenati și le mulțumim salvatorilor pentru angajamentul și dedicarea lor în pregătire. Împreună suntem mai puternici, pentru că salvarea vieților este o responsabilitate comună”, arată reprezentanţii comunei Fărcaşa.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut