Patric Iluț „overall”al etapei Hungarian Rookie Fest

2 minute de citit
- Publicitate -

Hungarian Rookie Fest,  parte a circuitului mondial World Rookie Tour, a avut loc în weekendul 17-19.02 în snowpark-ul Sipark din Matraszentistvan, Ungaria.

La concurs au participat sportivi din Ungaria, Slovenia, Slovacia , Austria , Norvegia, China și România. Ca de obicei cea mai mare lupta s-a dat la categoria groms ( sub 15 ani ) unde participă și The Flying Boy. Dupa 2 runde de calificări , cu schimbari de clasament ( în prima rundă Patric a terminat pe locul 1, în cea de-a 2-a pe locul 2  ), doar primii 8 sportivi s-au calificat în finală, Patric pornind cu a 2-a șansă .

În finală sportivii au avut câte 2 runde, în care să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga această etapă. Cu un run care a ridicat la propriu spectatorii în picioare, Patric Iluț a câștigat nu doar locul 1 la groms, ci și locul 1 la general , devenind astfel câștigătorul  „overall  „al etapei din Ungaria. Este ce-a de-a 2 performanță de acest gen a sportivului băimarean, performanță care îl ridica enorm în clasamentul mondial !

Pentru Patric urmează o perioadă agitată, sportivul aflându-se în full sezon : concurs național la Izvoare , Maramureș ( primul concurs din România cu punctaj WSPL ) ,Dracula’s Rookie Fest  etapa de World Rookie Tour tot la Izvoare , etapă de circuit mondial în Austria la Mayrhofen , finala circuitului mondial World Rookie Tour la Kaprun și  finala circuitului Välley Rälley  care se va desfășura la Hintertux ! Obiectivul băimareanului este clasarea în primii 3 în clasamentul general, la terminarea sezonului, performanță fără precedent în sporturile de iarnă din Romănia !

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut