65 de premii pentru elevii lucacişti la concursul regional „Prin labirintul matematicii”. Dacian Robu, băimăreanul cu cel mai mare punctaj

1 minute de citit
- Publicitate -
Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare organizează în fiecare an Concursul regional „Prin Labirintul matematicii” care se desfăşoară în luna noiembrie, într-o singură etapă, şi se adresează elevilor din clasele IV-XII.
Anul acesta, competiţia a ajuns la cea de-a XVI-a ediţie şi a avut loc în perioada 23-25 noiembrie 2023.
Au participat 482 de elevi din 7 județe (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj) şi au fost acordate 260 de premii, dintre care 65 ale elevilor Colegiului „Vasile Lucaciu”.
Trofeul concursului „Ioana Zelina” care se acordă elevului cu cel mai mare punctaj, precum şi profesorului său, a rămas acasă, fiind câștigat, cu punctaj maxim, de elevul Dacian Robu din clasa a XII-a și de prof. Gabriela Boroica.
„E un bilanț bogat al unei competiții de anvergură, pentru organizarea căreia a fost nevoie de eforturi considerabile din partea tuturor celor implicați: concurenții și profesorii lor antrenori, profesorii din catedra de matematică a CNVL, profesorii și elevii supraveghetori și cei 65 de profesori corectori”, arată coordonatorul concursului, prof. Natalia Fărcaș.
Iată cei 65 lucacişti premiaţi! Felicitări tuturor!
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut