432 lucrări realizate de elevi din 31 județe la Concursul Naţional „S.O.S. – PRODUCŢIA DE ALIMENTE”

2 minute de citit
- Publicitate -

Concursul Naţional „S.O.S. – PRODUCŢIA DE ALIMENTE”, ediţia a XII-a, 2024

Abordarea realistă a unor probleme de sănătate pe care le ridică alimentele nesănătoase, schimbarea mentalităţii privind alimentaţia prin intensificarea activităţilor de educaţie în fiecare instituţie de învăţământ parteneră, realizarea unor schimburi de experienţă pe această temă prin activităţile desfăşurate în cadrul proiectului, formarea şi exersarea abilităţilor şi aptitudinilor de informare ale elevilor au fost obiectivele urmărite și la ediția din acest an a proiectului S.O.S.-PRODUCȚIA DE ALIMENTE.

Acesta a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, având partener Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, fiind înscris în Calendarul concursurilor naționale școlare nr. 24750/ 29.01.2024, fără finanțare din partea Ministerului Educației.

În concurs au fost înscrise 432 lucrări realizate de elevi din 31 județe, jurizarea fiind efectuată de o comisie din care au făcut parte reprezentanţi ai Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, alături de conf. univ. dr. ing. Liviu Giurgiulescu, de la Facultatea de Științe, Universitatea Tehnică Cluj Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

Au subliniat importanța temei și obiectivelor proiectului reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, prof. Pop Mihai Cosmin, inspector școlar general, și inspectorii școlari Bonaț Ioan Gheorghe, Kadar Ioana și Țiudic Adelin.

La conferința de încheiere a proiectului, desfășurată în 25.04.2024, la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare, au participat, alături de elevii și profesorii coordonatori, directori ai colegiilor și liceelor din județul Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut