380 locuri de muncă vacante disponibile la AJOFM Maramureș

2 minute de citit
- Publicitate -

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureș (AJOFM) sunt disponibile 380 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite în urnătoarele ocupații:

ambalator manual 18, lucrător comercial 15, femeie de serviciu 13, operator la mașini-unelte cu comandă numerică 13, tâmplar universal 11, camerista hotel 10, cusător piese din piele și înlocuitori 10, conducător auto transport rutier de mărfuri 9, ajutor bucatar 8, bucătar 8, presator metale la rece 7, strungar universal 7, lacătuș mecanic de întreținere și reparații universale 6, muncitor necalificat în industria confecțiilor 6, confecționer-asamblor articole din textile 5, etc.

Din cele 380 locuri de muncă vacante, 12 sunt destinate persoanelor cu studii superioare:

asistent medical, agent de turism tour-operator, consilier juridic, consilier/expert/inspector/referent/economist în economie generală, contabil, designer industrial, inginer masini-unelte, inginer mecanic, manager de zonă, tehnician economist, etc.

Din cele 380 locuri de muncă, peste 200 de locuri de muncă se adresează muncitorilor necalificați , care pot opta să lucreze în diverse domenii de activitate: muncitori necalificați la prelucrarea lemnului, muncitori necalificați în fabricarea de mobilă, construcții, agricultură, confecții îmbrăcăminte fabricarea cuptoarelor, furnalelor si arzatoarelor, fabricarea de fire si muncitori necalificați la confecționarea de cabluri electrice și electronice.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivelul județului Maramureș este actualizată, în timp real, pe site-ul ANOFM /Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut