27 mai, Ziua Porților Deschise la Aeroclubul Teritorial „Alexandru Papană” Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Cu ocazia Zilei Copilului, Aeroclubul Baia Mare, secție a Aeroclubului României, organizează un eveniment unde publicul, care este așteptat în număr mare, va avea ocazia să  ia parte la activitatea de zbor ce este organizată în cadrul aeroclubului.

Sâmbătă, 27 mai 2023, începând cu ora 10.00 până la ora 15.00, cei doritori vor putea să cunoască tehnica de zbor, să descopere anumite chestii despre această activitate, să poarte dicuții cu personalul navigant, dar și cu sportivii din loturile județene sau chiar să facă zboruri de prezentare cu planorul sau avionul.

„În cadrul evenimentului se vor desfășura activiăți de zbor normale precum și zboruri de timp demo/ acrobație realizate de către membrii Lotului Național de Acrobație al României. Pentru cei mici vom pregăti jocuri și surpize (tobogane, pictură pe față, baloane, jocuri și alte surpize. Vor fi asigurate spații pentru procurarea de apă, băuturi răcoritoare și alimente. Vă invităm și vă așteptăm să luați parte la acest eveniment dedicat copiilor și aviației. Ce poate fi mai frumos decât copii ce visează la zbor și au libertatea să aibă mintea liberă și deschisă. Programul în data de 27 mai 2023 este începând cu ora 10:00 până la ora 15:00”, arată Alin Droboș, comandantul aeroclubului băimărean.

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut