24 ianuarie – Zi nelucrătoare la S.C. VITAL S.A. Se vor asigura servicii de permanență!

1 minute de citit
- Publicitate -

Miercuri, 24 ianuarie 2024, casieriile S.C. VITAL S.A. din toate localitățile în care operează: Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Ulmeni, Șomcuta Mare sunt închise. Totodată și activitatea celorlalte departamente funcționale ale societății va fi întreruptă de  Ziua Unirii Principatelor Române, aceasta fiind inclusă din 2016 pe lista zilelor libere legale din Codul muncii.

Utilizatorii care doresc să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare pot să acceseze serviciile on-line, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la numeroase puncte de plată. Mai multe detalii la: https://www.vitalmm.ro/ro/intrebari-frecvente/cum-pot-plati-factura-s-c-vital-s-a

Apelurile către dispeceratul societății la numerele de telefon, 0262.215150, *1, *2, 0362.401052, 0372.752661 și 0262.212550  vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile Vital la parametrii optimi.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut