23 de medalii aduse de Clubul Sportiv Ge-Baek la Cupa României Taekwon-do ITF

2 minute de citit
- Publicitate -
În perioada 19 – 22 octombrie 2023, în Arad a avut loc Cupa României la Taekwon-do ITF, ediția 2023, organizată de Federaţia Română de Taekwon-do ITF.
La această competiţie, Clubul Sportiv Ge-Baek din Baia Mare a participat cu un lot format din 24 de sportivi şi 2 instructori  care au concurat la categoriile Juniori I,II si III reuşind să obțină cea mai mare performanță de până acum la o competiție națională. Aceştia s-au întors acasă de la Cupa României cu 23 de medalii: Locuri I – 4, Locuri II – 8, Locuri III – 11.

În acest context, cei care sprijină tinerii sportivi pentru a ajunge la aceste performanţe, inclusiv părinţii, fac un apel pentru susţinerea lor financiară. Publicăm mai jos apelul mamei unuia dintre sportivii premiaţi:

„Doresc să vă împărtășesc o realizare deosebită a Clubului Sportiv Ge-Baek, club de care aparține și Tania, copilul meu, și a talentaților sportivi de Taekwondo. Echipa a obținut un impresionant număr de 23 de medalii la Cupa României, 4 de aur, 8 de argint și 11 de bronz. Aceste performanțe reprezintă eforturile, dedicarea și pasiunea extraordinară a sportivilor și a antrenorilor.

Cu toate acestea, pentru a recompensa aceste realizări și pentru a oferi sprijin continuu sportivilor noștri, suntem în căutarea sponsorilor. Cu toții știm că susținerea financiară este esențială pentru dezvoltarea și excelența sportivilor noștri.

Dacă sunteți sau cunoașteți persoane sau firme dispuse să se alăture acestei cauze și să sprijine sportivii noștri, vă rog să ma contactați sau să distribuiți acest mesaj către cei interesați. Vă asigur că orice formă de sprijin va fi apreciată și că vom face tot posibilul să recunoaștem generozitatea sponsorilor pe platformele noastre de socializare.

Cu sprijinul dumneavoastră, putem continua să creștem, să promovăm excelența sportivilor noștri și să ne menținem în vârful competițiilor.

Vă mulțumesc pentru susținere și pentru distribuirea acestui mesaj!”

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut