15% penalizare din salariu pentru profesoara din Sighetu Marmației care a vorbit calomnios despre Ligia Deca, ministrul Educaţiei

2 minute de citit
- Publicitate -

Profesoara de latină de la Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand”, din Sighetu Marmației, care a fost înregistrată de elevi adresând injurii ministrului Educației a fost sancționată cu diminuarea salariului cu 15%, pe o perioada de 6 luni, a declarat inspectorul general școlar Maramureș Mihai Pop, pentru Edupedu.ro

Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al Colegiului “Regele Ferdinand” pentru „atitudinea la clasă a profesoarei și pentru situația de la clasă”, unde erau mulți elevi corigenți și repetenți la limba latină și nu existau planuri remediale.

„Referitor la problema doamnei, lucrurile s-au încheiat aici. Din punctul meu de vedere și din ceea ce știu eu pe partea de legislație, nu poți sancționa o persoană de două ori pentru aceeași greșeală. Urmează un control și o monitorizare foarte atentă și din partea noastră și din partea școlii a ceea ce se întâmplă în școală”, a declarat Mihai Pop.

„Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem, este o imbecilă, este o analfabetă și sper că o să scăpăm de ea, așa, avem o ministră și cine conduce țara, care în viața ei n-a predat o oră.

Nici măcar n-a intrat într-o sală de clasă. Și este ministrul Educației. Vă pot încheia cu două note, potrivit ei”, a declarat  profesoara la clasă.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut