11 oferte depuse pentru Campusul pentru învățământul DUAL și Parcul Industrial de Specializare Inteligentă Baia Sprie

1 minute de citit
- Publicitate -
11 oferte depuse pentru realizarea a două dintre cele mai importante obiective de investiții din Maramureș: Campusul pentru învățământul DUAL și Parcul Industrial de Specializare Inteligentă Baia Sprie.
Pentru Campusul destinat învățământului dual s-au depus 6 oferte. Proiectul are o valoare de 25 milioane de euro, fiind finanțat prin programul PNRR.
În acest campus vor fi pregăți peste 1000 de elevi și studenți până în 2030. Cu facilități precum spații de cazare, laboratoare de specialitate și infrastructură educațională la standarde de ultimă oră, acest proiect se înscrie într-o strategie amplă de dezvoltare a educației și de creștere a potențialului economic al Maramureșului.
Pentru Parcul Industrial de specializare inteligentă de la Baia Sprie, un obiectiv de investiții cu o valoare de 10,8 milioane de euro, s-au depus 5 oferte.
Scopul acestui parc industrial, finanțat din bani europeni, prin Programul Operațional Regional, este atragerea investitorilor și stimularea creșterii economice în județul nostru. Parcul industrial de la Baia Sprie va fi urmat de alte 6 parcuri similare în localitățile Șomcuta Mare, Târgu Lăpuș, Fărcașa, Bogdan Vodă, Mireșu Mare și Giulești.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut